yurtİçİ & yurtdışı yatırım

SOLAR-EMLAK-İNŞAAT-TARIM-HAYVANCILIK

Yatırım neden ÖNEMLİ?
Yatırımlar ekonomiyi canlandırır ve ekonomik büyümeyi sağlar.
Yatırım yapıldığında başlangıçta ek gelir ortaya çıkar ve bu da piyasada ek talep olarak etkili olur (gelir etkisi).


 


  • Almanya
  • Kanada
  • Afrika
  • Kıbrıs
  • Yunanistan
  • Azerbaycan
  • Gürcistan
  • Kırgistan
  • Sırbistan
  • Iran...

Ve birçok ülkede sizlere ortak çalışma guruplarımızla  projelerinizi gerçeğe dönüştürebiliyoruz.

 


SOLAR
Güvenİlİr getİrİ
Uzun vadeli enerjİ satış sözleşmeleri ve 20 yıla kadar devlet garantili tarife garantileri sayesinde, güneş enerjisi parklarına yatırım yapmak güvenli ve öngörülebilir bir yatırım seçeneği olarak görülüyor.
Güneş parkları çevre, yatırımcılar ve sürdürülebilir bir gelecek için her açıdan değerlidir. Özellikle uzun çalışma süreleri ile en uygun maliyetli yenilenebilir enerji kaynakları olan güneş enerjisi parkları, yatırımcılara uzun yıllar boyunca mükemmel kazanç potansiyeli sunmaktadır. Önemli olan, iyi düşünülmüş bir işletme konseptidir.


ÖNCEKİ YILLARA GÖRE DÜŞEN MAALİYET FİYATLARI
YÜKSELEN ENEJİ FİYATLARI

 


İNŞAAT & KONUT

Gayrimenkul yatırımı, portföylerini çeşitlendirmek isteyen yatırımcılar
için her zaman popüler bir seçim olmuştur.
Bu alandaki en kazançlı seçeneklerden biri inşaat mülklerine yatırım yapmaktır.
Yüksek değer istikrarı ve değer artışı.
Gayrimenkul getirileri, tasarruf hesapları veya günlük para
gibi klasik yatırım biçimlerine kıyasla ortalama olarak daha yüksektir.
Enflasyona dayanıklı yatırım.
YENİ İNŞAAT PROJELERİNİN AVANTAJLARI
Yüksek kaliteli ekipman ve daha düşük onarım maliyetleri
Yeni inşaat projeleri için enerji verimliliği ve garantiler
Bireysel tasarım seçenekleri

 


Tarım
TARIMIN ekonomİye katkısı nelerdİr?

Ülkenin beslenmesini sağlama
Milli gelir ve istihdama katkı sağlanması
Sanayi üretiminin hammadde ihtiyacının karşılanması
Sanayiye sermaye aktarımı
İhracata doğrudan ve dolaylı katkı bulunması
Türk tarımı, taze ve işlenmiş meyve sebze üretimi, hayvancılık, örtü altı üretim, su ürünleri üretimi, tohumculuk, helal gıda üretimi ve Tarım 4.0 gibi tarımsal teknoloji alanlarına yatırım yapanlar için cazip fırsatlar barındırıyor.
Türkiye, bulunduğu ticari bölgede taze sebze ve meyve üretiminde lider ve belirleyici konumda yer alıyor. Avrupa'nın en büyük meyve sebze üreticilerinden biri olan Türkiye, bu ürünleri sadece taze olarak değil, işleyerek, kurutulmuş ve dondurulmuş şekilde pazara sunulabiliyor. Dünyada kurutulmuş, dondurulmuş ve işlenmiş meyve sebze pazar hacmi yaklaşık 25,4 milyar dolar iken, bu büyük pazar içinde Türkiye, üretim potansiyeli ve gelişmiş meyve sebze işleme endüstrisiyle yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor.

 


HAYVANCILIK

Bu sektör, artan nüfusun hayvansal protein ihtiyacının karşılanması, ihracatın artırılması, sanayi sektörüne ham madde sağlanması, bölgeler ve sektörler arası dengeli kalkınma, gizli işsizliğin önlenmesi yönleriyle önemli bir potansiyele sahip bulunuyor. Türkiye, küçükbaş hayvancılık, arıcılık, hindi ve kaz yetiştiriciliği için önemli bir potansiyel barındırıyor.

Türe uygun hayvancılık kavramı giderek daha fazla önem kazanıyor. Pek çok insan, diğer şeylerin yanı sıra, et işlemeye geçmeden önce hayvanların ne durumda olduğunu artık umursuyor.

GRAND PHÖNİX ENERJİ PİRENSİPLERİ GEREĞİ SADECE MODERN VE HAYVAN HAKLARINA UYGUN OLAN KONSEPTLERE HAYVANCILIK ALANINDA HİZMET VEREBİLİR.

AMACIMIZ İNSANLARI BU KONUDA BİLGİLENDİRMEK VE BU SEKTÖRDEKİ DÖNÜŞÜMÜ DESTEKLEMEKDİR.

Almanya'da türlere uygun hayvancılık İçİn genel gereklİlİkler
Canlı hayvanların bir yerleşim bölgesinde mi yoksa bir çiftlikte mi tutulacağından bağımsız olarak: Hayvan Refahı Hayvancılık Yönetmeliği, Almanya'da hayvancılık tesislerinin nasıl tasarlanması gerektiğine dair kesin kurallar belirlemektedir. Bunları donatırken aşağıdaki gereksinimler geçerlidir:
Tesisin inşaatı, durumu ve kullanılan malzeme açısından hiçbir hayvanın kullanımı sırasında yaralanmayacak şekilde tasarlanması gerekmektedir.
Hayvanların yiyecek ve suya kolay erişimini sağlayan ve bu kaynakların kirlenmesini büyük ölçüde önleyen uygun besleme ve içme tesisleri mevcuttur.
Hava koşullarından ve doğal düşmanlardan korunma yoluyla belirli bir düzeyde sağlık koruması mevcuttur. Kaçan çiftlik hayvanları için barınak seçeneği uygundur.
Ahırlar söz konusu olduğunda yasa, barındırılan hayvanların her an muayene edilebilmesini sağlayacak belirli teknik aydınlatma cihazlarının bulunması gerektiğini de şart koşuyor. Hava sirkülasyonu, toz miktarı, sıcaklık ve nemin sağlığa zarar vermeyecek düzeyde olması gerekmektedir. Elektrikli havalandırma sistemi kullanılıyorsa, arıza durumunda devreye girecek yedek bir cihazın takılması gerekir.
Çiftlik hayvanları tutulursa, sahipleri ayrıca günlük kontrolleri ve tıbbi tedavileri belgelemeyi taahhüt eder. Kaydedildiği andan itibaren üç yıllık bir saklama şartı bulunmaktadır. Talep üzerine veriler sorumlu makama sunulmalıdır.
İzleme ve bakım
Hayvan Refahı ve Çiftlik Hayvanları Yetiştiriciliği Yönetmeliği yalnızca belirli hayvancılık tesisleri için kesin düzenlemeler sağlamaz. Beslenme ve bakım hususları da göz ardı edilmiyor. Hayvancılık ancak gerekli bilgiye sahip olan ve bu işle ilgilenebilecek yeterli sayıda insan varsa var olabilir.
Tüm çiftlik hayvanlarının durumu günlük beslenme sırasında da kaydedilmelidir. Hasta numuneler acil veteriner tedavisi gerektirir. Ölümler meydana gelirse kalıntıların kaldırılması gerekir.
Elektrikli cihaz veya sistemler kullanılıyorsa en az günde bir kez işlevsellik açısından kontrol edilmelidir. Acil durum güç jeneratörleri ve alarm sistemleri için kontrolörler üreticinin talimatlarına dayanmaktadır. Kusurlar ortaya çıkarsa ilgili cihazlar derhal kapatılmalı veya mümkünse alternatif koruyucu önlemlerle değiştirilmelidir.
Operasyonel bir kesinti olsa bile, hiçbir koşulda sürekli temiz hava, su, yiyecek ve ışık kaynağı kaybedilmemelidir. Ayrıca hayvancılıkta hayvanların aşırı uzun süreli veya ani arka plan gürültüsüne maruz kalmamaları sağlanmalıdır. Operasyonel süreçte gürültü seviyesi yüksek makineler kullanılıyorsa uygun koruma sağlanmalıdır. Diğer önemli faktörler şunlardır:
Temİzlİk: Sığırların, yumurta tavuklarının, piliçlerin, domuzların, tavşanların ve diğer çiftlik hayvanlarının dışkıları mümkün olduğunca sık uzaklaştırılmalıdır.
Aydınlatma süresİ ve yoğunluğu: Aydınlatma sistemleri, barındırılan hayvan türünün ihtiyaçlarına göre uyarlanmalıdır. Özellikle kümes hayvanlarında ışığın titremeden düşmesi özellikle önemlidir.


 


Yatırım planlarınızı bİzİmle paylaşın bİzde sİze bu yolda eşlİk edelİm.
Sİzİnle bİrlİkde başarılara İmza atalım.





İLETİŞİM


 
 
 
E-Mail
Anruf